2013. december 3., kedd

Part 31. Happy End

*Louis szemszöge*


-Louis, azért én örülnék, ha Em a napokban elmenne a vámpír kórházba. Mielőtt megijednél, nincs semmi baj, csak mégis jó lenne, ha ott is látnák őt is és a kicsit is. És hát fel kell venni a baba adatait is. Azt pedig én már nem tudom. - jött hozzám Tim.
-Persze, amint erősebb lesz bemegyünk. - mosolyogtam rá.
***
Másnap reggel Em boldogan kelt fel, mellette feküdtem én, a kiságyban pedig a kis Tyler. Még mindig nem hiszem el, hogy megszületett a fiam. Olyan hihetetlen. Pár óra múlva bementünk a kórházba, elvégeztek pár rutin vizsgálatot, felvették az adatokat és ezután következett a nehezebb rész. Britanny elé kellett állnunk. Felmentünk a "birodalmába". Szemben ült velünk ő. Közelebb mentünk hozzá, Em remegett, az ölében tartotta a babát, én pedig átkaroltam őket.
-Figyeljetek! Mind tudjuk, hogy nem volt valami jó kapcsolatunk a kezdetektől fogva. Viszont már nektek is megvan a saját életetek, gyereketek van, így teljes mértékben beilleszkedtek egy normális vámpírcsalád életébe. Szerintem ezzel le is zárhatjuk a személyes kapcsolatunkat. Üdv a világunkban! - mondta meglepően kedvesen Brit, és ezennel újra a házunk előtt találtuk magunkat.
-Hát..ez.. - kezdtem.
-Fura volt... - fejezte be Em. Egymásra néztünk, megvontuk a vállunkat és bementünk a házba.


*Emily szemszöge*


Hónapok, évek teltek el azóta. Becky talált magának egy vámpír srácot, lassan már 1 éve együtt vannak. Úgy tűnik az ő élete is kezd rendeződni, a kezdeti nehézségek ellenére. Sky és Niall összeházasodtak, lassan már a gyerekvállaláson gondolkodnak. Zayn és Perrie is összeházasodott, megszületett a babájuk és újra tervezik a második gyereket. Azt tudtuk, hogy ők nagy családot szeretnének, és úgy látszik, nem is húzzák az időt. Liam és Dani nem a házasság híve, így náluk ez kimarad, a baba viszont semmiképp sem. Dani már a 3. csöppséggel várandós, és már ez a terhesség se tart sokáig. Harry is végül megtalálta az igazit. Először furcsa volt, hisz teljesen más a lány, mint amilyenek a fiú exbarátnői voltak. Csendes, visszahúzódó, de nagyon jó humora van..és az ellentétek vonzzák egymást. Ez talán tényleg igaz, mert nagyon jól kijönnek egymással már elég régóta. Matty..a kicsi Matty felnőtt. Híres férfi modell lett, az egész világon ismerik a nevét. Nagyon ritkán találkozunk, szinte állandóan külföldön van. A legtöbb időt pedig Párizsban tölti. Folyékonyan beszél franciául, olaszul és kínaiul is. Büszkék lehetünk rá. Anya és apa elváltak. Apa fél évvel később autóbalesetben meghalt. Nehéz időszak volt mindenki számára, de már ennek is több éve. Lassan túltettük magunkat rajta. Anya nem keresett maga mellé másik férfit, azt mondja ő így boldog. Nagyon sok időt töltünk együtt, mindig segít amiben csak tud. Aminek én kimondhatatlanul örülök, de szerintem Louis is. Josh továbbra is szingli. Nem bír megállapodni egy nő mellett. Bár mit is vártunk az örök csajozógéptől.?! Lou és Tom nem vállalt második gyereket, elég feladatuk van Lux-al is. Ő is felnőtt, színész lett belőle, és elég botrányos ügyei szoktak lenni. Ki hitte volna, hogy abból a cuki kis félénk kislányból, egy díva lesz. Egy komolyabb kapcsolat kéne neki is, attól talán benőne a feje lágya. Na majd egyszer...
A One Direction sikere töretlen. Hihetetlen, hogy ennyi év után sem csökkent semennyit a rajongótábor. A tini lányok a fiúkkal együtt nőttek fel, és még mindig képesek, a munka és a család mellett is ugyanúgy rajongani értük.
Mi pedig..a férjemmel, a fiammal és immár a pici lányommal boldogan éljük a mindennapokat. A második terhességem sokkal zökkenőmentesebb volt, mint az első. Megszületett Kristine Tomlinson. Louis mindig tud időt szaktani ránk, a családjára, a rengeteg fellépés mellett. Ugyan úgy élünk, ugyan abban a házban. Immár rengetegen. Egyre növekedő családként, boldogan, igaz, kisebb-nagyobb problémákkal, de ki az akinek tökéletes élete van.
Itt ülünk mind a nappaliban. Liam most kapcsolja rá a TV-re a régi "fotóalbumunkat". Nosztalgiázzunk egy kicsit. Nem mondhatjuk, hogy átlagos életünk volt. De már nekünk is van egy történetünk, ami ezekkel a sorokkal megőrződik a jövő számára. Mert ezek vagyunk mi...*visszatekintés kezdődik*

Emily és Louis Tomlinson

Skyler és Niall Horan

Perrie és Zayn Malik

Harry Styles

Danielle Peazer és Liam Payne

Josh Backer

Lou, Lux és Tom Atkin




Ez lett volna a blog utolsó része. Köszönjük, hogy velünk tartottatok, és reméljük, hogy ezután is velünk tartotok a többi blogunkon. Nem szeretnék beszédet tartani:)) csak elmondani, hogy mi boldogan töltöttük ezt a pár hónapot, amíg a történetet alakítgattuk. Reméljük ti is annyira élveztétek, mint mi. Nem is szeretnénk mást hozzáfűzni, szóval: Sziasztok! :) <3
Mesi~ és Enii~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése